Tuote on lisätty ostoskoriin.
Oletko geenianalyysi.fi - kaupan asiakas?

Uuteen testaaitse.fi-kauppaan voit kirjautua samoilla tunnuksilla kuin geenianalyysi.fi -sivuille. Mikäli sinulla oli sama käyttäjätunnus sekä geenianalyysi.fi että testaaitse.fi -kauppaan, näitä tunnuksia ei voitu yhdistää. Käytä siinä tapauksessa vanhan geenianalyysi.fi -tunnuksesi sijaan vanhatunnuksesi_geenianalyysi -käyttäjätunnusta. Jos kirjautumisessa ilmenee ongelmia, otathan yhteyttä meihin info@genleven.fi!

Luotettava kotona tehtävä klamydiatesti

Testaaitse-sivuilla myytävä klamydiatesti on:

- Luotettava
- Analysoidaan suomalaisessa laboratoriossa
- Voit suorittaa testin kotona

- Palveluprosessimme on nopea ja vaivaton
- Testi on helppo tehdä ja se on kivuton (otetaan virtsasta)
- Soveltuu miehille ja naisille
- Mahdollistaa jatkohoidon


Klamydiatestimme luotettavuus

Myymämme klamydiatesti on sama testi kuin julkisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa käytössä oleva klamydia- ja tippuritesti (Kuntaliitonkuntaliiton mukainen koodi 1738 –CtGcNhO). Klamydiatestimme analysoi NordLab Oulu (Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Oulun aluelaboratorio), joka on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T113, akkreditointivaatimukset SFS-EN ISO/IEC 17025 ja SFS-EN ISO 15189. Testimme sensitiivisyys on yli 99 %:ia ja se on luotettavin markkinoilla myytävä testi. Muiden tällä hetkellä internetissä myytävien nk. klamydia-kotitestien luotettavuus on selvästi alhaisempi.

Voit tehdä klamydiatestimme kotona

Voit tilata verkkokaupastamme klamydiatestin ja tehdä sen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Tilattuasi lähetämme sinulle näytteenottovälineet ja -ohjeet sekä palautuskuoren laboratorioon haluamaasi osoitteeseen. Testimme on helppo tehdä ja se on kivuton. Testinäyte otetaan virtsasta, et tarvitse pumpulipuikkoja kuten muissa kotitesteissä.

 

Palveluprosessimme on nopea ja vaivaton

1. Rekisteröidy / kirjaudu palveluumme.

2. Osta testi. Postitamme testin vuorokauden sisällä.

3. Anna näyte ohjeiden mukaisesti ja postita näyte laboratorioon valmiiksi maksetussa kirjekuoressa.

4. Saat sähköpostiisi ilmoituksen laboratoriotulosten valmistuttua. Laboratorio analysoi testin 2-4 vrk:n sisällä.
5. Kirjaudu palveluumme tunnuksillasi lukeaksesi tuloksesi.

6. Mikäli tuloksesi on positiivinen, niin hakeudu jatkohoitoon ja näytä saamasi laboratoriovastaus (katso tästä linkistä malli laboratoriovastauksesta).

 

Klamydiatestimme soveltuu sekä miehille että naisille

Muut internetissä myytävät klamydia-kotitestit soveltuvat vain naisille. Meidän testimme soveltuu sekä miehille että naisille.

Klamydiatestimme mahdollistaa jatkohoidon

Myymämme klamydiatestimme analysoi NordLab (Oulun yliopistollisen sairaalan mikrobiologian laboratorio). Saat tuloksen kirjautumalla verkkopalveluumme ja sieltä voit tulostaa NordLab:in laboratoriovastauksen, minkä avulla voit hakea tarvittaessa lääkityksen terveyskeskuksesta tai lääkäriltä. Näin testimme eroaa muista internetistä myytävistä nk. kotitesteistä.

Usein kysyttyä

Miksi minun kannattaa tehdä sukupuolitautitesti?

Klamydia on Suomen yleisin sukupuolitauti ja se on usein täysin oireeton (miehillä tauti on noin 50 %:lla täysin oireeton ja naisille jopa 90 %:lla). Klamydian seuraukset varsinkin naisille voivat olla vakavia, sillä klamydia aiheuttaa naisille mm. lapsettomuutta.

Koska klamydia on usein oireeton, niin mistä tiedän, että saamani lääkitys on auttanut?

Nykyisten hoitosuositusten mukaan suositellaan uuden testin tekemistä noin 4 viikon kuluttua lääkityksen päätyttyä, jotta saadaan varmistus, että onko lääkitys auttanut.

Genleven Oy:n teettämien testien sensitiivisyys on yli 99% ja näin voidaan puhua luotettavimmasta testeistä.

Epäilen, että olen saanut klamydian/tippurin. Voinko tehdä testin heti?

Klamydian itämisaika on 10-14 vuorokautta mahdollisen tartunnan saamisesta, joten tee testi vasta 2 viikon kuluttua mahdollisesta tartuntahetkestä. Tippurin itämisaika on 2-5 vuorokautta miehillä ja 2-3 viikkoa naisilla.

Missä näytteet analysoidaan?

Klamydia- ja tippuritestimme analysoi NordLab Oulu (Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Oulun aluelaboratorio), joka on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T113, akkreditointivaatimukset SFS-EN ISO/IEC 17025 ja SFS-EN ISO 15189.

Kuinka luotettavia testit ovat?

Laboratoriossa suoritettava sukupuolitautitesti on luotettavuudeltaan yli 99 %:n luokkaa. Kotona tehtävät kotitestien luotettavuus on merkittävästi alhaisempi.

Miten tarjoamanne testi eroaa markkinoilla olevista kotitesteistä?

Tarjoamamme testi on hieman kalliimpi kuin yleisesti markkinoilla tarjolla olevat kotitestit, mutta tarjoamamme testin luotettavuus on omassa luokassaan. Klamydia- ja tippuritestimme analysoi NordLab Oulu (Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Oulun aluelaboratorio), joka on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T113, akkreditointivaatimukset SFS-EN ISO/IEC 17025 ja SFS-EN ISO 15189. Tulosten tulkintaan käytetään PCR-menetelmää, jossa tunnistetaan ja "monistetaan" klamydia- tai tippuribakteerin osia ja siten testi tunnistaa ja havaitsee hyvinkin pienen määrän bakteerin osia näytteestä. Tarjoamamme testi kykenee tunnistamaan myös ruotsalaisen klamydiavariantin, jota on havaittu myös Suomessa. PCR-menetelmällä tehdyt klamydia- ja tippuritestit ovat erittäin herkkiä ja spesifisiä.
 
Mikäli testituloksesi on positiivinen, niin voit hyödyntää saamaasi vastausta jatkohoidossa. Teettämämme testi on sama kuin lääkäreiden käyttämä klamydia- ja tippuritesti. Palvelustamme saatavan vastauksen perusteella esimerkiksi YTHS:n terveyspalveluyksiköt ja Rovaniemen terveyskeskukset  antavat potilaalle tarvittavaa hoitoa ja neuvontaa samoin perustein kuin oman laboratorion vastausten perusteella.

Miten voin hyödyntää saamaani laboratoriovastausta?

Jos saamasi testitulos on positiivinen, niin sinun pitää olla yhteydessä lääkäriin saadaksesi asianmukaisen lääkityksen. Voit esittää lääkärillesi verkkopalvelustamme tulostamasi laboratoriovastauksen. Tarvittaessa lääkärisi voi olla yhteydessä laboratorioon sivuillamme olevien ohjeiden mukaisesti.
Huomioithan, että laboratorio vastaa vain lääkäreiltä tuleviin tiedusteluihin.

Voinko luottaa siihen, että tietoni eivät päädy ulkopuolisille tahoille?

Verkkopalvelut sijaitsevat tietoturvatulla omalla palvelimellaan Suomessa. Verkkopalvelua käytetään suojattua ssl-yhteyttä käyttäen. Tietoturvatasomme on korkea ja konesalimme on Viestintäviraston vaatimusten mukainen.

Huomiothan, että Suomessa voimassaolevan tartuntatautilain mukaisesti tietyistä sukupuolitaudeista pitää tehdä ilmoitus tartuntatautirekisteriin. Tämän ilmoituksen teemme lain vaatimusten mukaan yhdessä laboratorion kanssa. Tämä sama ilmoitus tehdään, jos suoritat testin julkisella tai yksityisellä terveydenhuoltosektorilla.

Olemme tehneet toiminnastamme ilmoituksen tietosuojavaltuutetun toimistoon ja olemme ilmoittaneet, että emme luovuta asiakkaitamme tietoja kolmansille osapuolille.

Miten näyte otetaan?

Näyte otetaan virtsasta. Ostettuasi testin verkkokaupasta lähetämme sinulle näytepaketin ja näytteenotto-ohjeet. Tästä linkistä voit tutustua tarkemmin näytteenotto-ohjeisiin.

Millaisessa paketissa näytepaketti lähetetään tilaajalle?

Postitamme näytteenottopaketin anonyymissä kirjekuoressa. Kirjekuoresta ei ilmene kuka on lähettäjä, eikä näe mitä se sisältää. Kirjekuoren sisään on koottu yhteen pakettiin tarvittavat välineet ja ohjeet näytteenottoa varten. Pakkaus sisältää myös palautuskirjekuoren näytteenottoputkelle. Huomiothan, että voit itse määrittää halumasi toimitusosoitteen.

Mitä ostamani testi pitää sisällään?

Verkkokaupassa esittämämme hinnat pitävät sisällään näytteenottopaketin ja palautuskuoren laboratorioon (postimaksu valmiiksi maksettu) sekä testituloksen valmistuttua suositukset jatkotoimenpiteistä. Sinulle ei aiheudu muita kuluja testin suorittamisesta.

Kestääkö näyte pakkasta?

Näyte kestää pakkasta. Tällä hetkelläkin yhteistyökumppanimme NordLab Oulu (Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Oulun aluelaboratorio) analysoi eri puolilta Suomea postitse tulevia julkisen terveydenhuollon näytteitä. Näytteenottovälineemme ovat kansainvälisesti yleisesti käytössä olevia.

Epäiletkö klamydiaa tai tippuria? Osta nyt verkkokaupastamme luotettava klamydia- ja tippuritesti.
Oletko geenianalyysi.fi - kaupan asiakas?

Uuteen testaaitse.fi-kauppaan voit kirjautua samoilla tunnuksilla kuin geenianalyysi.fi -sivuille. Mikäli sinulla oli sama käyttäjätunnus sekä geenianalyysi.fi että testaaitse.fi -kauppaan, näitä tunnuksia ei voitu yhdistää. Käytä siinä tapauksessa vanhan geenianalyysi.fi -tunnuksesi sijaan vanhatunnuksesi_geenianalyysi -käyttäjätunnusta. Jos kirjautumisessa ilmenee ongelmia, otathan yhteyttä meihin info@genleven.fi!