Tuote on lisätty ostoskoriin.

Genleven Oy

Genleven Oy tuottaa luotettavia ja laadukkaita vain laboratoriotutkimuksiin perustuvia kotona tehtäviä testejä. Valikoimaamme kuuluu sukupuolitautitestejä ja geenitestejä. Yritys on perustettu vuonna 2011 ja on täysin kotimaisessa omistuksessa. Tavoitteenamme on laajentaa jatkuvasti valikoimaamme ja tuoda aina uusimpia ja luotettavia testejä markkinoille.


Klamydia- ja tippuritestimme analysoi NordLab Oulu (Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Oulun aluelaboratorio), joka on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T113, akkreditointivaatimukset SFS-EN ISO/IEC 17025 ja SFS-EN ISO 15189. Testimme on sama kuin julkisen ja yksityisen terveydenhuoltosektorin käyttämä. Testimme poikkeaa luotettavuudeltaan markkinoilla yleisesti myynnissä olevista kotitesteistä.


Geenitestimme ovat laadukkaita ja haluamme tuoda ne kuluttajan käden ulottuville. Näiden testien kautta saa tärkeää tietoa omasta perimästään ja sen tuomista mahdollisuuksista. Tulokset antavat tietoa mahdollisesta riskistä sairastua johonkin testattavaan sairauteen. Perimämme säätelee monia asioita kehossamme, mutta niihin voi myös itsekin vaikuttaa. Ennaltaehkäisevällä toiminnalla voidaan vaikuttaa suotuisasti omaan hyvinvointiin ja läheisten elämään. Näillä valinnoilla on myös suuri kansantaloudellinen merkitys. Geenitestimme analysoi Asper Biogene, joka on euroopan johtavia geenilaboratorioita. Asper Biogene CLIA (#99D2046227). ISO 15189:2008 ja ISO 9001:2008 certified.


HPV (high risk papillomavirus) testimme analysoidaan Dynamic Code laboratoriossa Ruotsissa. Testimme analysoidaan PCR menetelmällä. Menetelmä on validoitu, CE-merkitty ja hyväksytty kliiniseen käyttöön.


Asiakkaamme arvostavat vaivattomuutta ja yksityisyyttä. Tuotepakettimme postitetaan anonyymissä kirjekuoressa asiakkaallemme. Lähetys sisältää näytteenottovälineet ja -ohjeet sekä palautuskuoren laboratorioon (postimaksu valmiiksi maksettuna).

Testituloksesta riippuen toimitamme asiakkaillemme ohjeet tarvittavista jatkotoimenpiteistä asiakkaamme terveydentilan saattamiseksi parhaaseen mahdolliseen kuntoon. 


Genleven Oy:n yhteystiedot löytyvät täältä