Tuote on lisätty ostoskoriin.

Sopimusehdot

Www.testaaitse.fi on Genleven Oy:n ylläpitämä internet-sivusto, jolla myydään tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille (joista jäljempänä käytetään nimitystä kuluttaja).

 

1. Genleven Oy noudattaa kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Genleven Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Sopimusehdot ovat voimassa sellaisena kuin ne olivat tilausta tehtäessä. Uusiin tilauksiin sovelletaan aina kulloinkin voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät Genleven Oy:n kotisivuilta. Poikkeuksen muodostavat lainsäädännössä tapahtuvat muutokset, jotka astuvat voimaan heti sellaisenaan tai toisin säädettynä aikana.


Kuluttajakauppasuhteessa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajakauppaa ja etämyyntiä koskevaa lainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä, mitä kuluttajansuojalaissa on määrätty. Kuluttajan tulee noudattaa ehdotonta tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta käyttäessään Genleven Oy:n palveluja.

 

2. Rekisteröityminen

 

Tilauksen tekeminen edellyttää asiakasprofiilin luomista. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:


a) Rekisteröityä kuluttajana Genleven Oy:n palvelun asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.

b) Antaa suostumuksensa siihen, että Genleven Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä.

c) Antaa suostumuksensa siihen, että testeistä saatavat terveydentilaa koskevat tiedot tallennetaan väliaikaisesti asiakasprofiiliin. Genleven Oy:n asiakasrekisteri ja asiakasprofiili ovat vahvasti suojattuja ja luottamuksellisia. Tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman asiakkaan suostumusta (poislukien tartuntatautilain edellyttämät ilmoitukset virannomaisrekisteriin). Kuluttajalla on aina oikeus pyytää henkilötietojensa poistamista asiakasprofiilista ja/tai asiakasrekisteristä.

Genleven Oy on velvollinen säilyttämään asiakasrekisterin ja asiakasprofiilin tietoja vähintään kolme kuukautta tilauspäivämäärästä alkaen. Genleven Oy:llä on oikeus poistaa asiakasprofiiliin tallennetut tiedot kuuden kuukauden jälkeen.

 

3. Tilaaminen

 

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteessa www.testaaitse.fi. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Genleven Oy on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Kuluttajan tekemän tilauksen jälkeen Genleven Oy:lla ei ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja kyseessä olevan tilauksen osalta.

Testipaketin saatuaan kuluttaja sitoutuu noudattamaan näytteen ottamisesta annettuja ohjeita ja lähettämään näytteen palautuskuoressa yhden (1) kuukauden sisällä testattavaksi.

 

4. Toimitus

 

Testipaketin arvioitu toimitusaika Suomeen tilauksen jälkeen on kolmesta viiteen (3-5) työpäivää.

 

5. Maksaminen

 

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on hinnastossa tilaushetkellä. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR). Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit.


Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Genleven Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.


Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

 

Suomen Verkkomaksut Oy

y-tunnus: 2122839-7

Ohjelmakaari
10
40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830


Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Emme toimita tuotteita postiennakolla.

 

6. Palautukset

 

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Kauppahinta palautetaan asiakkaalle seitsemän (7) päivän sisällä Genleven Oy:n saatua palautetun tuotteen.

Testipaketti katsotaan käytetyksi, kun asiakas on avannut postipakkauksen. Tällöin tuotteella ei ole enää palautusoikeutta.

Asiakkaan tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@genleven.fi saadakseen lisäohjeet.

 

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

 

Asianmukaisesta ja huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksessa toimitettavat tuotteet voivat vaurioitua. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa ja jos myös tilattu tuote on vaurioitunut, on kuluttajan tehtävä postikonttorissa heti vahinkoilmoitus. Kuluttajan on tämän jälkeen otettava yhteyttä Genleven Oy:n asiakaspalveluun osoitteeseen info@genleven.fi, sopiakseen uuden tuotteen toimittamisesta.

 

8. Reklamaatio

 

Mikäli kuluttajalle toimitettu tuote on vaurioitunut tai siinä on muu virhe, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta välittömästi Genleven Oy:lle sähköpostitse osoitteeseen info@genleven.fi.

 

9. Vastuu

 

Vaikka Genleven Oy:n tarjottavat testit ovat erittäin luotettavia, on kaikissa laboratoriotesteissä aina virheen mahdollisuus. Genleven Oy ei vastaa testituloksen oikeellisuudesta.

Genleven Oy ei ole vastuussa kuluttajalle testin käytön yhteydessä aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Genleven Oy suosittelee tutustumaan huolellisesti testiin liittyvään materiaalin verkkopalvelussaan.  

 

10. Ylivoimainen este (Force majeure)

 

Genleven Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Genleven Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta yhtiön toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

11. Riitojen ratkaisu

 

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoavat veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen, joten Genleven Oy ei korvaa kuluttajan mahdollisia asiamieskuluja.

 

12. Yksityisyys ja tietosuoja

 

Genleven Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Kuluttajan terveydentilaa koskevat tiedot ovat arkaluonteisia tietoja. Genleven Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja eteenpäin ilman asiakkaan suostumusta. Genleven Oy ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta a) pankkiyhteystietoja; b) luottokorttitietoja.

 

Oulussa 7.4.2012
 
Klamydia ja tippuri

Tilaa testi >