Tuote on lisätty ostoskoriin.

Tutustu tarkemmin toimitusprosessiin

 

1. Ennen sukupuolitautitestin ostoa sinun täytyy rekisteröityä, jonka jälkeen saat oman käyttäjätunnuksen ja salasanan verkkopalveluumme. Rekisteröityessä sinulta kysytään toimitus- ja sähköpostiosoitteesi. Toimitusosoitteen tarvitsemme näytteenottopaketin lähettämistä varten (näytepaketti lähetetään huomiotaherättämättömässä kirjekuoressa). Verkkopalvelustamme tulee sinulle sähköpostiviesti, kun vastauksesi on saapunut verkkopalveluun, johon pääset kirjautumaan käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

 

2. Verkkokaupassamme voit maksaa ostamasi testin omilla verkkopankkitunnuksilla. Ostamasi analyysit ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Tilaus voidaan maksaa seuraavien pankkien verkkopankeilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken. Voit maksaa myös Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

 

3. Kun olet ostanut testin verkkokaupastamme, niin saat Suomessa 3 arkipäivän kuluessa antamaasi toimitusosoitteeseen kirjeen, jossa on näytteenottopaketti ja -ohjeet sekä palautuskuori laboratorioon. Laboratorio tekee analyysin antamastasi virtsanäytteestä. Näytteenotto on helppo, nopea ja turvallinen toimenpide. Voit halutessasi tutustua tarkemmin näytteenottoon tästä linkistä.

 

4. Annettuasi näytteen saamiesi ohjeiden mukaisesti, laita näyteputki palautuslaatikkoon ja vie postita.

 

5. Laboratorio analysoi antamasi näytteen ja kirjaa analyysin tulokset verkkopalveluumme sinun omille henkilökohtaisille sivuille. Laboratorio on sitoutunut tekemään analyysin viipymättä näytteen saapumisesta laboratorioon.

 

6. Kun laboratorio on syöttänyt tiedon verkkopalveluumme, niin saat verkkopalvelustamme sähköpostiviestin vastausten saapumisesta. Tämän jälkeen voit käydä lukemassa analyysien vastaukset kirjautumalla testaaitse.fi -verkkopalveluun omilla käyttäjätunnuksillasi ja salasanallasi.

 

7. Vastaussivuilla saat analyysitulokset sekä tietoa analysoidusta taudista ja sen ennaltaehkäisystä ja suositukset jatkotoimenpiteistä. Jos saamasi testitulos on positiivinen, niin sinun pitää olla yhteydessä lääkäriin saadaksesi asianmukaisen lääkityksen. Voit esittää lääkärillesi meidän verkkopalvelusta tulostamasi laboratoriovastauksen. Tarvittaessa lääkärisi voi olla yhteydessä laboratorioon sivuillamme olevien ohjeisen mukaisesti. Huomioithan, että laboratorio vastaa vain lääkäreiltä tuleviin tiedusteluihin.

 

Nykyisten hoitosuositusten mukaan suositellaan uuden testin tekemistä noin 4 viikon kuluttua lääkityksen päätyttyä, jotta saadaan varmistus, että onko lääkitys auttanut.

 
Klamydia ja tippuri

Tilaa testi