Luotettava kotona tehtävä klamydiatesti

Testaaitse-sivuilla myytävä klamydiatesti on:

- Luotettava
- Analysoidaan suomalaisessa laboratoriossa
- Voit suorittaa testin kotona

- Palveluprosessimme on nopea ja vaivaton
- Testi on helppo tehdä ja se on kivuton (otetaan virtsasta)
- Soveltuu miehille ja naisille
- Mahdollistaa jatkohoidon


Klamydiatestimme luotettavuus

Myymämme klamydiatesti on sama testi kuin julkisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa käytössä oleva klamydia- ja tippuritesti (Kuntaliitonkuntaliiton mukainen koodi 1738 –CtGcNhO). Klamydiatestimme analysoi NordLab Oulu (Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Oulun aluelaboratorio), joka on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T113, akkreditointivaatimukset SFS-EN ISO/IEC 17025 ja SFS-EN ISO 15189. Testimme sensitiivisyys on yli 99 %:ia ja se on luotettavin markkinoilla myytävä testi. Muiden tällä hetkellä internetissä myytävien nk. klamydia-kotitestien luotettavuus on selvästi alhaisempi.

Voit tehdä testin kotona

Voit tilata verkkokaupastamme klamydiatestin ja tehdä sen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Tilattuasi lähetämme sinulle näytteenottovälineet ja -ohjeet sekä palautuskuoren laboratorioon haluamaasi osoitteeseen. Testimme on helppo tehdä ja se on kivuton. Testinäyte otetaan virtsasta, et tarvitse pumpulipuikkoja kuten muissa kotitesteissä.

 

Palveluprosessimme on nopea ja vaivaton

1. Rekisteröidy / kirjaudu palveluumme.

2. Osta testi. Saat testin kotiisi 1-4 arkipäivän kuluessa.

3. Anna näyte ohjeiden mukaisesti ja postita näyte laboratorioon valmiiksi maksetussa kirjekuoressa.

4. Saat sähköpostiisi ilmoituksen laboratoriotulosten valmistuttua. Laboratorio analysoi testin 2-4 vrk:n sisällä. 5. Kirjaudu palveluumme tunnuksillasi lukeaksesi tuloksesi.

6. Mikäli tuloksesi on positiivinen, niin hakeudu jatkohoitoon ja näytä saamasi laboratoriovastaus (katso tästä linkistä malli laboratoriovastauksesta).

 

Klamydiatestimme soveltuu sekä miehille että naisille

Muut internetissä myytävät klamydia-kotitestit soveltuvat vain naisille. Meidän testimme soveltuu sekä miehille että naisille.

Klamydiatestimme mahdollistaa jatkohoidon

Myymämme klamydiatestimme analysoi NordLab (Oulun yliopistollisen sairaalan mikrobiologian laboratorio). Saat tuloksen kirjautumalla verkkopalveluumme ja sieltä voit tulostaa NordLab:in laboratoriovastauksen, minkä avulla voit hakea tarvittaessa lääkityksen terveyskeskuksesta tai lääkäriltä. Näin testimme eroaa muista internetistä myytävistä nk. kotitesteistä. 
Käyttäjätunnus
Salasana

Rekisteröidy   |    Unohditko salasanasi?

Klamydia ja tippuri

Tilaa testi