Tuote on lisätty ostoskoriin.

Näytteenotto-ohjeet Isyystestille

Tärkeää: Älä syö, juo, tupakoi, pure purkkaa tai pese hampaita vähintään 30 minuuttia ennen näytteiden ottamista. Jokaiselta testattavalta otetaan kaksi näytettä.

 

1. Laatikko sisältää yksilöidyt näytteenottovälineet ja palautuskuoren. Toista alla olevat ohjeet kaikille toimitetuille testitikuille.

2. Poista varovasti steriili näytteenottotikku suojuksesta. Älä anna pumpulipään koskettaa kättäsi tai mitään muuta pintaa. Muista että näytteenottotikku tulee laittaa näytteenoton jälkeen takaisin suojukseen.

3. Laita testitikku suuhun, valkoinen pumpulinen näytteenkeräyspinta edellä. Hiero ja pyörittele tikulla posken sisäpintaa noin 15 sekunnin ajan.


4. Laita testitikku takaisin suojukseen pumpulinen näytteenkeräyspää edellä. Älä koske näytteenkeräyspintaan sormillasi äläkä anna sen koskettaa muita pintoja. Suojusta ei tarvitse erikseen sulkea, jos suojus on avattu vain toisesta päästä.

 

5. Toista kohdat 2-4 toisella näytteenottotikulla käyttämällä toisen posken sisäpintaa.

 

6. Laita kaikki otetut näytteet suojuksineen palautuskuoreen. Postita ennakkoon maksettu palautuskuori laboratorioon mahdollisimman pian.

 

Ilmoitamme sinulle testituloksen valmistumisesta henkilökohtaisesti sähköpostilla, joka ohjaa sinut tulossivulle.